Utveckling och konstruktion

Aros Industripartner levererar tjänster åt såväl lokala som regionala och internationella kunde små som stora. Vi har lång erfarenhet av och en bred kompetens för problemlösningar men kan även utföra design, konstruktion, och dokumentation.

Utveckling och konstruktion

I Solid Works Cad ritar vi och tar fram produkter och prototyper för vår konstruktion och dokumentation. I Edge Cam så postar vi vår cnc-koder för maskinerna och kör även simuleringar och tester innan vi utför maskinbearbetningen.

Dom flesta av våra maskiner och robotar har Fanuc styrsystem då vi försöker hålla oss till samma styrsystem för robotar som för våra CNC maskiner, allt från 2, 4 eller 5 axliga maskiner.

Vi kan även utför testning speciellt för produkter som sammanfogas, vulkning limning och självklart svetsade detaljer enligt våra certifieringar. Det är du som kund som bestämmer vilka krav du har.

​​​​​​​Vi utför även dragprover på material och arbeten om så krävs i egen regi upp till 10 000 Newton. Med produkterna så kan vi leverera en komplett dokumentation om så önskas.

”Allt självklart med hög precision och kvalite”

Inte vad du letade efter?
Se fler av våra tjänster.

Genomgångsbälgar

Vi bygger till stora delar hela bälgen i egen regi och det är bara målningen som utförs på entrepenad.

LÄS MER

Tågprodukter

Vi tillverkar produkter för tåg, spårvagnar och bussar, det är bara fantasin som sätter stopp.

LÄS MER

Övriga produkter

Vi tillhandahåller produkter från några av världens ledande leverantörer Continental och Trelleborg.

LÄS MER