Industriplast

Aros Industripartner arbetar med ledande leverantörer av industriplast. Vi bearbetar halvfabrikat från små till stora detaljer med längd upp till 5,5 meter. Vi förser industrin med produkter och med ​​​​lång erfarenhet och kompetens kan vi erbjuda teknisk support, konstruktion och hjälp med val av plast till just er applikation.

Anpassad produktion

Antalet är inte väsentligt för vår del, vi kan tillverka allt från enskild detalj till större serier och fördelen är att inget dyrt verktyg behöver tas fram. Flexibilitet är vårt ledord och vi gör det så kostnadseffektivt som det är möjligt.

Full flexibilitet inom CNC

Med våra CNC-styrda fräsar kan vi köra detaljer allt från små till stora detaljer med en storlek upp till 5 x 2 meter och en höjd upp till 1,2 meter. Två, tre, fyra eller 5 axligt. Vi säljer även halvfabrikat som skivor, stång, rör mm

Vi kan tillhandahålla

​​​​​​​PEEK – Polyetereterketon
POM – Polyoximetylen
PE – Polyeten
PA – Polyamid
PVDF – Polyvinylidentfluorid
PVC – Polyvinylklorid
PC – Polykarbonat
PET – Polyetylentereftater
PP – Polypropen
PTFE – Polytetrafluoroetylen
PMMA – Polymetylmetakrylat

”Allt självklart med hög precision och kvalitet”

Inte vad du letade efter?
Se fler av våra legoarbeten.

Aluminium

Vi har möjligheterna att kombinera maskinbearbetning och svetsning i högsta klassen. Små detaljer till stora konstruktioner.

LÄS MER

Industrigummi

Vi är kända för att lösa problem åt våra partners. Lång erfarenhet med över 30 år i branschen och med tillförlitliga leverantörer.

LÄS MER

Polyuretan

Vi designar, utvecklar och tillverkar produkter i polyuretan. Vi hjälper dig från idé till leverans och användning av ett idealt material

LÄS MER