Aluminium

Aros Industripartner har möjligheten att kombinera maskinbearbetning med svetsning och med höga krav på precision och kvalite så jobbar vi alltid i högsta klassen.

Små eller stora serier är inget problem.

Svetsning manuellt & robot

Vi är certificerade enligt SS-EN 15085-2:2020 tågstandard och EN 3834 för manuellsvetsning och robotsvetsning.  Roboten jobbar mot ett enaxligt servo driven lägeställare med stöddocka. Svetsutrustning vi använder är för mauell svetsning ESAB och för robot Fronius TPS 400i CMT.

Vattenskärning

Vår abrasiva vattenskärning Kimtek skapar ytterligare möjligheter att skära färdiga 2D detaljer men även ämnen till vår bearbetning. I vår rena vattenskärare skär vi mjuka detaljer såsom packningar i önskat material.

 

 

Fräsning

För mindre detaljer så använder vi Fanuc Robodrill D21LIB5 med ett 4 axligt bord. För större detaljer så använder vi CMS type ARES 4818 PX5 med en arbetsyta 4 800 x 1 800 mm och kan arbeta på höjden upp till 1 200mm 5 axligt. Vi har 2 axliga planfräsar med arbetsmått på över 5 meter som vi använder då kraven inte omfattar 4 eller 5 axligt.

Profiler och kapning

Vi har ett brett utbud av profiler från Hydro Sverige som vi har ett nära samarbete med. Om ni behöver hjälp så tar vi fram exakt den profil ni vill ha om den är utanför standard. Vår profilkapning utförs med precision i våra kapmaskiner. Kapning kan även utföras i vår CSM maskin om det krävs för större mängd. All profil bockning sker i vår CNC styrda Thoman maskin med hög precision.

 

”Allt självklart med hög kvalite och precision”

Inte vad du letade efter?
Se fler av våra legoarbeten.

Industriplast

Vi tillverkar maskinbearbetade produkter i plast från små till stora detaljer. Fem axligt 5×2 meter med höjd upp till 1,2 meter i vår största fräs.

LÄS MER

Industrigummi

Vi är kända för att lösa problem åt våra partners. Lång erfarenhet med över 30 år i branchen och med tillförlitliga leverantörer.

LÄS MER

Polyuretan

Vi designar, utvecklar och tillverkar produkter i polyuretan. Vi hjälper dig från idé till leverans och användning av ett idealt slitstarkt material

LÄS MER