Aluminium

Aros Industripartner har möjligheterna att kombinera maskinbearbetning och svetsning i högsta klassen. Små detaljer till stora konstruktioner.

Svetsning manuellt & Robot

Vi är certificerade enligt SS-EN 15085-2:2020 tågstandard och EN 3834 för manuellsvetsning och robotsvetsning.  Roboten jobbar mot ett enaxligt servo driven lägeställare med stöddocka. Svetsutrustning vi använder är för mauell svetsning ESAB och för robot Fronius TPS 400i CMT.

 

Vattenskärning och profilbockning

Vår abrasiva vattenskärning Kimtek skapar ytterliggare möjligheter att skära färdiga 2D detaljer men även ämnen till vår bearbetning.

Bockning av profiler och utför vi i vår CNC styrda bockmaskin från Thoman Tyskland

Fräsning

För mindre detaljer så använder vi Fanuc Robodrill D21LIB5 med ett 4 axligt bord. För större detaljer så använder vi CMS type ARES 4818 PX5 med en arbetsyta         4 800 x 1 800 mm och kan arbeta på höjden upp till 1 200mm 5 axligt. Vi har 2 axliga planfräsar med arbetsmått på över 5 meter som vi använder då kraven inte omfattar 4 eller 5 axligt.

Profiler och kapning

Vi har ett brett utbud av profiler från Hydro Sverige som vi har ett nära sammarbete med. Om ni behöver hjälp så tar vi fram exakt den profil ni vill ha om den är utanför standard. Vår profil kapning utförs med precision i våra kapmaskiner där vår största maskin har möjligheten att kapa större detaljer. Kapning kan även utföras i vår CSM maskin om det krävs för större mängd

”Allt självklart med hög precision”

Inte vad du letade efter?
Se fler av våra legoarbeten.

Industriplast

Vi har möjligheterna att kombinera maskinbearbetning och svetsning i högsta klassen. Små detlajer till stora konstruktioner.

LÄS MER

Industrigummi

Vi är kända för att lösa problem åt våra partners. Lång erfarenhet med över 30 år i branchen och med tillförlitliga leverantörer.

LÄS MER

Polyuretan

Vi designar, utvecklar och tillverkar produkter i polyuretan. Vi hjälper dig från idé till leverans och användning av ett idealt material

LÄS MER