Övriga produkter

Vi tillverkar Trellergo till Trelleborg.

Gummiduk och Cellgumiduk

Continental och Trelleborg är våra huvudleverantörer när det gäller alla former av gummiduk och vi har ett brett sortiment i vårt lager. Vi har även Cellgumiduk i olika tjocklekar från Nitto, Epdm och kloropren. Både gummiduk och cellgummi går att få med brandstandard EN 45545-2

Slang / Industrislang

Vi tillhandahåller och kan leverera hela sortimentet av slang från Trelleborg Fluid Handling Solutions för dom flesta applikationer. Ta kontakt med oss och berätta vilket media som ska gå i slangen så hjälper vi dig att hitta rätt lösning.

Tätningar och lister

Om det inte är en standard produkt så tar vi fram den typ av tätning ni behöver. Många produkter går att få med brand standard EN 45545-2. Cellgummi  eller gummilister men vi jobbar även med olika special material där så krävs.

Vibrationsteknik / Kompensatorer

Vi kan leverera och ta fram lösningar för vibrationsproblem och vi har ett brett sortiment av produkter för detta. Trelleborg är en nära sammarbetspartner i över 30 år och med deras expertis så tillverkar vi även speciallösningar. Kompensatorer är en annan form av vibrationsteknik där för media och för att dämpa slag och vibrationer i olika former av rörsystem. Kontakt oss och berätta om dina problem så finner vi lösningar på det.

”Allt självklart med hög precision och kvalite”

Inte vad du letade efter?
Se fler av våra tjänster.

Genomgångsbälgar

Vi bygger till stora delar hela bälgen i egen regi och det är bara målningen som utförs på entrepenad.

LÄS MER

Tågprodukter

Vi tillverkar produkter för tåg, spårvagnar och bussar, det är bara fantasin som sätter stopp.

LÄS MER

Utveckling & konstruktion

Aros Industripartner levererar tjänster åt såväl lokala som regionala och internationella kunde små som stora.

LÄS MER