Övriga produkter

Vi tillverkar Trellergo till Trelleborg.

Gummiduk och cellgummiduk

Continental och Trelleborg är våra huvudleverantörer när det gäller gummiduk och vi har ett brett sortiment i vårt lager. Vi har även Cellgummiduk i olika tjocklekar från Nitto, Epdm och Kloropren. Både gummiduk och cellgummi går att få med brandstandard EN 45545-2.

Slang / Industrislang

Vi tillhandahåller och kan leverera hela sortimentet av slang från Trelleborg Fluid Handling Solutions för dom flesta applikationer. Ta kontakt med oss och berätta vilket media som ska gå i slangen så hjälper vi dig att hitta rätt lösning.

Tätningar och lister

Vi har eller tar fram lister och tätningar i önskat material och det går även att få med brandstandard EN 45545-2/2020. Gummi, cellgummi eller andra typer av tätningsmaterial som Grafex eller Klingersil.

Vibrationsteknik / Kompensatorer

Vi kan leverera och ta fram lösningar för dina vibrationsproblem och vi har ett brett sortiment av produkter för detta. Trelleborg är en nära samarbetspartner och med deras expertis så tillverkar vi även speciallösningar. Kompensatorer är en annan form av vibrationsteknik för media och rörsystem och där har vi hela Trelleborgs sortiment tillgängligt. Kontakta oss och berätta om dina problem så finner vi lösningar på det.

”Allt självklart med hög precision och kvalitet”

Inte vad du letade efter?
Se fler av våra tjänster.

Genomgångsbälgar

Vi bygger till stora delar hela bälgen i egen regi och det är bara målningen som utförs på entreprenad.

LÄS MER

Tågprodukter

Vi tillverkar produkter för tåg, spårvagnar och bussar, det är bara fantasin som sätter stopp.

LÄS MER

Utveckling & konstruktion

Aros Industripartner levererar tjänster åt såväl lokala som regionala och internationella kunde små som stora.

LÄS MER