Produkter
Service & Tjänster
Tillverkning

Din samarbetspartner inom gummi

Vår kunskap och erfarenhet ger dig trygghet när du köper standardprodukter, tillverkade produkter eller vid installation och service.
Välkommen till Aros industripartner,
Ett företag med anor sedan mer än 30 år tillbaka, var tidigare Trelleborgs enhet i Västerås. Som leverantör till Svenska Industrin under många år har Aros Industri Partner byggt upp en stor kunskap inom industrigummi.
Vi kan erbjuda ett stort brett sortiment från världsledande tillverkare och framför allt speciallösningar för företag med höga krav.
Efter många år i branschen finns stor kunskap och kompetens för varje behov och lösning.

Aktuellt

Aros Industripartner introducerar en "NYHET" för den Svenska marknaden.


Arbetssäkerhet - ett val för dig,

Vi förser nu den svenska marknaden med justerbara arbetsplattformar som är säkra och smarta alternativ till traditionella sätt att arbeta med stegar och ställningar.
Vårt mål är att minimera fall från låga höjder. Detta är ett område inom vilket de flesta arbetsolyckor sker idag, och varje IXOLIFT som hittar sin väg till dessa miljöer kommer att förbättra den siffran markant.

IXOLIFT 400 Ett smart och säkert alternativ till stegar och ställningar.
• Säker och enkel att använda
• Arbetshöjd upp till 4 meter
• Gasfjäderdriven, tyst och enkel
• Kompakt storlek och enkel att flytta runt
• Säkert alternativ till stegar och ställningar
• Miljövänlig, ingen hydraulik olja, underhållsfri
• Automatiska anti-glid bromsar för extra säkerhet

IXOLIFT 400 är besiktningsfri enligt tolkning av AFS 2003:6 i bilaga 1, under besiktningskrav för ”Maskindrivna lyftanordningar för lyft av arbetstagare”

Snart fullvärdig auktoriserad leverantör åt Trelleborg Fluid Handling Solutions


Efter ca 30 år så blir sammarbetet närmare.

Vi är nu i slutfasen av att sätta allt på plats för att bli auktoriserad leverantör åt Trelleborg. Aros Industripartner kommer i och med detta att få en en helt annan tyngd ut mot den svenska industrin och med hela Trelleborgs kompetens och kvalite att stärka oss mer på marknaden. Trelleborg är sedan lång tid vår viktigaste leverantör och även en av vbåra största kunder då vi tillverkar produkter åt dom.