Aros Industripartner AB


Ett företag med anor sedan mer än 30 år tillbaka och innan så var det en Trelleborg Industrial Solutions enhet i Västerås. Genom att vara leverantör till svenska industrin inom aluminium, industrigummi, plast och polyuretan under många år, har Aros Industripartner byggt upp en stor kunskap, kompetens och utvecklat oss själva samt våra produkter. 

Fokuset har varit mot tåg och vi kan sedan några år tillbaka erbjuda produkter såsom genomgångsbälgar, snowgaiter, tätningar, lister och mycket mer och allt är självklart enligt brandklassning EN 45 545-2 .

Vi är även certificerade på aluminiumsvetsning, manuellt och robot enligt SS-EN 15085-2:2020 samt EN 3834. Vi har en välutrustad verkstad och investerar hela tiden i smarta lösningar.

Vi kan även erbjuda ett stort och brett sortiment från världsledande tillverkare och framförallt speciallösningar till företag med höga krav. 
​​​​​​​
Vi har även produkter för spårvagnar, tunnelbana och bussar och på bilden ser ni vår senaste stora order på genomgångsbälgar ​​​​​​​till X40 tågflottan.

Detta är den första bälgen monterad på tåg av totalt 58 st + 20 st i option och slutkund är SJ.