IXOLIFT expanderar utanför Europa


Återförsäljare finns redan i Norden och i flera länder i Europa (Nederländerna, Tyskland, Belgien, Schweiz, Österrike m.fl.)


IXOLIFT har tagit ett stort internationellt kliv utanför Europa genom att lansera produkten i ett nytt och spännande samarbete i Qatar.
Q-FAB, ett Petrotec company är nu exklusiv distributör i Qatar. Företaget har en lång bakgrund som en väletablerad leverantör till Qatars konstruktions - och petrokemiska industri.
Mer information finns att läsa på www.ixolift.com under "news"

IXOLIFT nu i rostfritt stål


I maj lanserades IXOLIFT 400 i syrafast stål på mässan i Uleåborg i Finland.


IXOLIFT 400 W och WS – modellerna kan nu beställas i AISI 316 stål. I stort sett alla komponenter är utbytta för att kunna möta de krav som ställs av kunder som opererar i krävande miljöer där målat eller galvaniserat inte ger tillräckligt skydd. Båda modellerna kan även förses med ATEX-utrustning.
Dessa modeller kan nu beställas hos våra återförsäljare. ​​​​​​​

AROS Industripartner introducerar IXOLIFT för
den svenska marknaden


Vi kommer nu bli den enda leverantören av IXOLIFT till den svenska industrin och andra företag som ser behovet att minimera fallolyckor på sin arbetsplats. Undantag kommer att vara större byggföretag samt uthyrare som fortsatt arbetar mot IXOLIFT central.

Arbetssäkerhet - ett val för dig:

Vi förser nu den svenska marknaden med justerbara arbetsplattformar som är säkra och smarta alternativ till traditionella sätt att arbeta med stegar och ställningar.
Vårt mål är att minimera fall från låga höjder. Det här är ett område inom vilket de flesta arbetsolyckor sker idag, och varje IXOLIFT som hittar sin väg till dessa miljöer kommer att reducera den siffran markant.


IXOLIFT 400

Ett smart och säkert alternativ till stegar och ställningar.
  • Säker och enkel att använda
  • Arbetshöjd upp till 4 meter
  • Gasfjäderdriven
  • Kompakt storlek och lätt att flytta runt
  • Miljövänlig, ingen hydraulik, underhållsfri
  • Automatiska antiglidbromsar för extra säkerhet
​​​​​​​IXOLIFT 400 är besiktningsfri enligt tolkning av AFS 2003:6 i bilaga 1, under besiktningskrav för "Maskindrivna lyftanordningar för lyft av arbetstagare".