Aktuellt


Här hittar ni vad som är aktuellt eller nyheter hos oss.

Besökt Elmia-mässan

Den 13-16 november var vi på plats på Elmias Subcontractormässa i Jönköping.

Vi är en komplett återförsäljare av TRELLEBORG ISPs produkter som tillverkar speciallösningar åt den svenska industrin; membran till tryckpressar, nosskydd och kylkanaler till tågindustrin för att nämna några, och med en bred maskinpark kan vi tillverka flertalet olika gummidetaljer.
En av våra specialiteter är våra trellergomattor som avlastar dig på din arbetsplats, vibrations - och ljuddämpar dem samt minskar risken att halka på hala golv.

Vi vill också vara med om en värld där arbetsplatser är säkra och tryggar. Därför demonstrerar vi IXOLIFTen som hjälper dig att skydda dina arbetare, kollegor och all övrig personal.
En unik produkt som direkt reducerar risken för fallolyckor från låg höjd. Den ersätter rangliga stegar och kostnadskrävande byggställningar och du gör skillnad i er säkerhet. 

Aros Industripartner introducerar en "NYHET" för den Svenska marknaden.


Arbetssäkerhet - ett val för dig!
Vi förser nu den svenska marknaden med justerbara arbetsplattformar som är säkra och smarta alternativ till traditionella sätt att arbeta med stegar och ställningar.
Vårt mål är att minimera fall från låga höjder. Det här är ett område inom vilket de flesta arbetsolyckor sker idag, och varje IXOLIFT som hittar sin väg till dessa miljöer kommer att reducera den siffran markant.

IXOLIFT 400
Ett smart och säkert alternativ till stegar och ställningar.
• Säker och enkel att använda
• Arbetshöjd upp till 4 meter
• Gasfjäderdriven, tyst och enkel
• Kompakt storlek och enkel att flytta runt
• Säkert alternativ till stegar och ställningar
• Miljövänlig, ingen hydraulik, underhållsfri
• Automatiska anti-glid bromsar för extra säkerhet

IXOLIFT 400 är besiktningsfri enligt tolkning av AFS 2003:6 i bilaga 1, under besiktningskrav för ”Maskindrivna lyftanordningar för lyft av arbetstagare”

​​​​​​​
Läs mer...

Snart fullvärdig auktoriserad leverantör åt Trelleborg Fluid Handling Solutions

Efter ca 30 år så blir samarbetet närmare.
Vi är nu i slutfasen av att sätta allt på plats för att bli auktoriserad leverantör åt Trelleborg. Aros Industripartner kommer i och med detta att få en helt annan tyngd ut mot den svenska industrin och med hela Trelleborgs kompetens och kvalitet att stärka oss mer på marknaden. Trelleborg är sedan lång tid vår viktigaste leverantör och även en av våra största kunder då vi tillverkar produkter åt dom.  

​​​​​​​
Läs mer...

Kontakt


Telefon: 021-150730
Fax: 021-150749
​​​​​​​E-post: info@arosip.se


​​​​​​​Öppettider


Måndag- Torsdag 07.00-16.30
Fredag 07.00-12.00
Lunchstängt 12.00-12.45